MNB középárfolyam adatok, grafikonok és azok felhasználási feltételei


Jogi nyilatkozat:
Az itt közölt információk helyességéért és teljességéért nem vállalunk felelősséget, így kérjük csak irányadó adatként tekintsen rájuk. Az adatok nem befektetési tanácsadás értékűek. Nem ajánljuk kizárólag az oldalon található információkra alapozva üzleti/kereskedelmi illetve kockázatelemzési döntéseket hozni, kérjük minden ilyen esetben szélesebb körű információforrásokból, alaposabban tájékozódjon. Az oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget az itt megjelenített adatokon alapuló üzleti döntésekből származó bármilyen direkt vagy indirekt kárért és költségért.

Általánosságban:
A Trillion Studio MNB Középárfolyam oldala az aktuális USD, EUR, és CHF devizák MNB középárfolyamát közli, amelyeket naponta 11 és 12 óra között a hivatalos MNB forrásból frissítünk..

Adatok felhasználása:
A honlap kizárólag csak saját felelőségre használható. A közölt adatok helyességére az oldal üzemeltetője felelőséget nem vállal! Minden üzleti döntés előtt győződjön meg az adatok helyességéről, ellenőrizze azokat!

MNB Árfolyam adatok forrása:
www.mnb.hu

Frissítés:
Az oldal naponta automatikusan frissül.

A honlapon közöltek részének vagy egészének újraközlése
csakis az üzemeltető írásos beleegyezésével engedélyezett.

Jogi nyilatkozat: Az itt közölt információk és középárfolyam adatok pontossága nem garantált így azok csak jezés értékűnek tekinthetőek. Kizárólag információs célt szolgálnak az oldalra felkerülő tartalmak és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Nem javasolt az oldalon található információkra alapozott üzleti/kereskedelmi illetve kockázatkezelési döntéseket hozni. Az oldal üzemeltetője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért. [ További információt az árfolyam adatokról, felvásárlási ár kalkulációról és az adatok újraközléséről ]

MNB hírek mnb középárfolyam grafikonok gazdasági és pénzügyi hírek USD árfolyam árfolyam napi lebontásban EUR középárfolyam interaktív középárfolyam grafikon EUR, USD és CHF deviza árfolyam 2024 MNB árfolyam